Bridgecursus voor beginners

 

Leren bridgen? Dan kan bij Bridgeclub Diessen

Hou je van kaarten? Zou je graag een avond in de week willen kaarten bij een gezellige club? Misschien is dan het bridgespel iets voor jou.

Bridge cursus

Het spelen van bridge lijkt veel op rikken. Het gaat er om zoveel mogelijk slagen te halen. Vaak wordt gezegd dat bridge een moeilijk spel is. Het klopt dat je bij bridge goed moet nadenken. Maar daar is niets mis mee. Je hersenen gebruiken is, vooral op latere leeftijd, goed voor iedereen. En dat doe je bij bridge. Maar het bridgespel is niet zo moeilijk dat je het niet onder de knie kunt krijgen. Iedereen kan het leren maar je moet kaarten natuurlijk wel leuk vinden. Bij Bridgeclub Diessen staat tijdens het bridgen de gezelligheid voor op. Het doel van de club is om de leden een leuke kaartavond te bezorgen. We spelen van 15 september tot 13 april op donderdagavond in Hercules.

Denk je dat bridge iets voor jou is? Dan kun je meedoen aan een bridgecursus. Bridgeclub Diessen organiseert in het najaar van 2022 een bridgecursus. De cursus duurt 10 avonden en de cursus is gratis en inclusief lesmateriaal.  Voor het seizoen 2022-2023 is er nog plaats voor een aantal nieuwe leden. U kunt zich met uw partner bij onze vereniging aanmelden. Bent u alleen dan kunt u zich ook aanmelden. Er zal dan getracht worden samen met u een bridgepartner te vinden. Als u een aantal avonden niet kunt bridgen vanwege bv. uw werk, geen probleem, u kunt ook met een derde persoon als drietal aan de clubcompetitie deelnemen. Graag verwelkomen wij u als nieuw lid.

Inlichtingen

Ad Reijrink

Telefoon: 06-53911893

Email: bcdiessen@gmail.com

Bridgeclub Diessen